Om mig - Christoffer Emil
15318
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15318,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Hvem er jeg?

Mit navn er Christoffer Emil Nielsen og jeg er 24 år gammel.
Jeg er en Aarhus dreng og bor i øgaderne med min kæreste. Jeg er en social anlagt person, der nyder mennesker omkring mig.
Jeg blev i sommeren 2018 blevet færdiguddannet som multimediedesigner på Erhversakademiet Aarhus, og i det sidste halve år af uddannelsen har jeg været i praktik hos Viral Film i Risskov. August 2018 starter jeg på Digital koncept udvikling som er en overbygning til multimediedesigner.

 

Hvem er nørden?

Jeg ser mig selv som en en genstridig, alsidig og ambitiøs nørd. Jeg er meget engageret i det arbejde jeg laver, hvilket også betyder at jeg ikke går på kompromis med kvaliteten. Jeg er meget perfektionistisk anlagt, forstået på den måde, at jeg ikke vil levere et produkt jeg ikke selv kan stå inde for. Jeg kan lide at have fingrene i alt i den grafiske verden, for at udvikle mine faglige kompetencer.