Smart Drive

Studieprojekt:
Konceptudvikling til Seges

Om projektet

SmartDrive er et projekt udviklet af min studiegruppe og jeg, på digital konceptudvikling uddannelsen. Omdrejningspunktet for dette konceptet er at hjælpe større landbrug og maskinstationer med til at få overblik over deres brændstofforbrug, således at der kan optimeres og reduceres på forbruget af brændstof.

Generelt er der ikke fokus på dæktryk, og hvordan dette påvirker brændstofforbruget, jordpakning samt udbytte. Maskinførerne er dårlige til at indstille det korrekte dæktryk mellem mark- og landevejskørsel, da de finder det besværligt og tidskrævende.

SmartDrive er en applikation, som benyttes i maskinens førerhus via en tablet. Gennem få simple steps angives maskine og eventuelt redskab samt køreunderlag, som herudfra adviserer det optimale dæktryk til den givne arbejdsopgave.

Min rolle i dette projekt var digital designer, hvor jeg b.la havde ansvar for at udvikle digital content samt prototypen.

Prøv prototypen her

Udvalgte screens fra prototypen

Hvorfor SmartDrive?

Kør smartere med det korrekte dæktryk for den specifikke arbejdsopgave, maskine, redskab og underlag. Dette betyder brændstofbesparelse, mindre jordpakning og øget udbytte. Det er smartere for din pengepung og for miljøet.
Kør smartere med SmartDrive.