Hvem er CE?

Vigtig viden.

Digital Content Creation – UI – Konceptudvikling

Mit navn er Christoffer Emil Nielsen, og jeg er 27 år.

Jeg er meget engageret i det arbejde jeg laver, og mit mål er altid at skabe digitale løsninger som skaber værdi for målgruppen. Jeg er perfektionistisk anlagt, og vil altid kun overlevere et stykke arbejde jeg selv kan stå inde for.

Jeg er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Aarhus, med en halvandet års overbygning i Digital konceptudvikling, som jeg færdiggjorde i Januar 2020.

Hent CV her

UDDANNELSE

Digital Concept Development

Erhvervsakademiet Aarhus 2018 – 2020

På uddannelsen arbejde vi blandt andet med projektledelse, digital marketing, konceptudvikling og teknologiforståelse. Det handler ikke blot om at skabe digitale løsninger, men skabe løsninger som tilføre en vis værdi for både afsender og modtager. I løbet af uddannelsen arbejdede vi på cases stillet af “rigtige” virksomheder, som var det en reel opgave ude i virksomheden. Dette var med til at skabe nogle tankebaner og kompetencer som jeg tager direkte med på arbejdsmarkedet.

Læs mere om uddannelsen her

Multimediadesigner

Erhvervsakademiet Aarhus 2016 – 2018

Uddannelsen har givet mig viden og kompetencer inden for digital design, brugeroplevelser (UX), burgergrænseflade (UI), produktion til digitale medier samt teknologi og forretningsforståelse. Jeg har på uddannelsen haft meget praktisk erfaring med Adobe Creative Cloud og de mange programmer herunder.

Læs mere om uddannelsen her

Handelsgymnasiet HHX

Aarhus Købmandsskole 2011 – 2014

På HHX havde jeg studieretning IT og Kommunikation. Igennem uddannelsen og studieretningen blev det tydeligt for mig, at det var inden for den digitale verden jeg vil beskæftige mig.